Aktivointivelho

Mastercamin Aktivointivelholla avulla käydään läpi Mastercam ohjelmiston ohjelmistopohjaisen lisenssin aktivointi ja deaktivointi. Kun olet saanut aktivointikoodin, käynnistä Aktivointivelho sillä koneella, johon halutaan asentaa lisenssi.

Seuraavilla ohjeilla ja mukana tulevilla videoilla tämä käydään tarkemmin läpi.

Lisenssin aktivointi

Seuraa näitä ohjeita aktivoidaksesi lisenssin koneelle, jollla Aktivointivelho on. Tämän tietokoneen ei tarvitse olla yhdistetty Internetiin, mutta silloin joudutaan käyttämään apuna sellaista konetta, joka on netissä. Voit myös katsoa ohjeita seuraavasta videosta.

ClosedLisenssin aktivointi (Internet-yhteys on käytössä koneella)

1. Sillä koneella, jolla Aktivointivelho on asennettuna, Valitse Käynnistä, Mastercam Lisenssiapu ja Aktivointivelho.

Mastercamin tuoteaktivoinnin velho -ikkuna avautuu.

2. Valitse Aktivoi uusi lisenssi.

3. Hyväksy Ehdot ja määrittelyt -sivun ehdot ja klikkaa Seuraava.
  4. Anna lisenssinnumero ja aktivointikoodi.

5. Valitse Automaattisesti tälle tietokoneelle internetin kautta (suositellaan).

6. Klikkaa Seuraava.

Aktivointivelho tarkastaa, onko tietokone kytketty Internetiin.

7. Tarkasta lisenssitiedot sivulla näytetään ne tuotteet, jotka aktivoidaan tämän istunnon aikana. Jos tuotteet eivät ole oikeita, ota yhteys Mastercam-jälleenmyyjääsi.
  8. Jos tuotteiden lista täsmää, klikkaa Seuraava.

Aktivointivelho aloittaa aktivoinnin. Kun aktivointi on onnistunut, sinun Mastercam-tuotteesi ovat nyt aktiivisia ja voit alkaa käyttää Mastercamia.

ClosedLisenssin aktivointi (Internet-yhteyttä ei ole käytössä koneella)

1. Sillä koneella, jolla Aktivointivelho on asennettuna, Valitse Käynnistä, Mastercam Lisenssiapu ja Aktivointivelho.

Mastercamin tuoteaktivoinnin velho -ikkuna avautuu.

2. Valitse Aktivoi uusi lisenssi.

3. Hyväksy Ehdot ja määrittelyt -sivun ehdot ja klikkaa Seuraava.
  4. Anna lisenssinnumero ja aktivointikoodi.

5. Valitse Offline-tilassa tälle tietokoneelle.

6. Klikkaa Seuraava.

7. Valitse Offline-aktivointi -sivulla Tallenna.

Tallenna nimellä-valintaikkuna avautuu.

8. Tallenna lisenssin pyyntitiedosto (.mcReq) verkon asemalle tai USB-muistitikulle. Sillä koneella, jolla on Internet-yhteys, tulee pystyä lukemaan tätä tiedostoa.
  9. Sillä koneella, jolla on Internet-yhteys, tulee ottaa selaimella yhteys Activate.Mastercam.com sivustolle.
  10. Valitse Aktivoi uusi lisenssi.

11. Valitse Selaa .mcReq tiedostoasi. Siirry .mcReq tiedoston kohdalle ja valitse Avaa.

12. Valitse Lähetä ja tarkista.

13. Jos lisenssi on löytynyt ja tarkastettu, sinun tietosi ja tuotteittesi luettelo näytetään. Varmista, että kaikki on oikein. Ota yhteys Mastercam-jälleenmyyjääsi, jos tässä on jotain vaikeuksia.
  14. Valitse Lataa .mcLic tiedostosi. Tallenna tiedosto verkon asemalle tai USB-muistitikulle.

15. Tarvittaessa käynnistä Aktivointivelho sillä tietokoneella, jolle lisenssi halutaan aktivoida.
  16. Valitse Lisenssin asennuksen sivulla Avaa.

17. Siirry .mcReq tiedoston kohdalle ja valitse Avaa.
  18. Valitse Seuraava.
  19. Kun aktivointi on onnistunut, sinun Mastercam-tuotteesi ovat nyt aktiivisia ja voit alkaa käyttää Mastercamia.

Lisenssin deaktivointi

Seuraa näitä ohjeita deaktivoidaksesi lisenssin koneelle, jolla Aktivointivelho on asennettuna. Voit myös katsoa ohjeita seuraavasta videosta.

ClosedLisenssin deaktivointi (Internet-yhteys on käytössä koneella)

1. Sillä koneella, jolla Aktivointivelho on asennettuna, Valitse Käynnistä, Mastercam Lisenssiapu ja Aktivointivelho.

Mastercamin tuoteaktivoinnin velho -ikkuna avautuu.

2. Valitse Deaktivoi olemassa oleva lisenssi.

3. Valitse deaktivoitava lisenssi.
  4. Valitse Automaattisesti tälle tietokoneelle internetin kautta (suositellaan).

5. Klikkaa Seuraava.

Aktivointivelho tarkastaa, onko tietokone kytketty Internetiin.

6. Varmistussivu avautuu. Varmista, että deaktivoitava lisenssi on oikea ja valitse sitten Seuraava.

Aktivointivelho deaktivoi lisenssin.

7. Tuotteen deaktivointi onnistui sivu näytetään, kun Mastercamin tuotteet tai kokeiluversiot on dekativoitu. Kirjoita muistiin lisenssinumero ja aktivointikoodi. Tarvittaessa voit aktivoida lisenssin jollain muulla koneella nyt tai tehdä sen myöhemmin.

ClosedLisenssin deaktivointi (Internet-yhteyttä ei ole käytössä koneella)

1. Sillä koneella, jolla Aktivointivelho on asennettuna, Valitse Käynnistä, Mastercam Lisenssiapu ja Aktivointivelho.

Mastercamin tuoteaktivoinnin velho -ikkuna avautuu.

2. Valitse Deaktivoi olemassa oleva lisenssi.

3. Valitse deaktivoitava lisenssi.
  4. Valitse Offline-tilassa tälle tietokoneelle.

5. Klikkaa Seuraava.
  6. Varmistussivu avautuu. Varmista, että deaktivoitava lisenssi on oikea ja valitse sitten Seuraava.
  7. Valitse Offline-deaktivointi -sivulla Tallenna.

Tallenna nimellä-valintaikkuna avautuu.

8. Tallenna lisenssin palautustiedosto (.mcDea) verkon asemalle tai USB-muistitikulle. Sillä koneella, jolla on Internet-yhteys, tulee pystyä lukemaan tätä tiedostoa.
  9. Valitse Seuraava.
  10. Valitse Valmis.
  11. Sillä koneella, jolla on Internet-yhteys, tulee ottaa selaimella yhteys Activate.Mastercam.com sivustolle.
  12. Valitse Deaktivoi lisenssi.

13. Valitse Selaa .mcDea tiedostoasi.

14. Siirry .mcDea tiedoston kohdalle ja valitse Avaa.
  15. Valitse Lähetä ja tarkista.

16. Jos lisenssi on löytynyt ja tarkastettu, sinun tietosi ja tuotteittesi luettelo näytetään. Varmista, että kaikki on oikein. Ota yhteys Mastercam-jälleenmyyjääsi, jos tässä on jotain vaikeuksia.
  17. Jos kaikki on, kuten pitääkin, valitse Deaktivoi lisenssisi.

18. Lisenssi deaktivoidaan. Kirjoita muistiin lisenssinumero ja aktivointikoodi. Tarvittaessa voit aktivoida lisenssin jollain muulla koneella nyt tai tehdä sen myöhemmin.