Mit tehdä, jos Mathcad ilmoittaa Ohje-tiedostoja avattaessa, ettei löydä C.\Contents\qsheet tai Help -tiedostoa?

RC_puuttuu

Help_puuttuu

Joskus Windows rekistrsiini ei tule kaikkia merkintojä. Usein  todennäköisesti kysymys siitä, että on käytetty Silent-asennusta. Tämä ei asenna Help ja Resource Center tiedostoja, vaan asennus on suorittettava erikseen. Se tapahtuu valitsemalla CD:ltä tai verkkoasemalsta, mikäli Mathcad CD on kopioitu verkkoon Mathcad-hakemistosta:
SilentHelp.bat  asentaa ohjetiedostot
SilentRC.bat  asentaa resurssitiedostot
Huom. Sulje Mathcad ennen näiden asentamista

Voita asentaa myös käyttämällä varsinaisia asennusohjelmia, jotka ovat CD:n RC- ja Help-hakemistoissa.

RC_asennus1