RC_puuttuuHelp_puuttuu

Joskus Windows rekisteriin ei tule kaikkia merkintojä. Usein  todennäköisesti kysymys siitä, että on käytetty Silent-asennusta. Tämä ei asenna Help ja Resource Center tiedostoja, vaan asennus on suorittettava erikseen. Se tapahtuu valitsemalla CD:ltä tai verkkoasemalsta, mikäli Mathcad CD on kopioitu verkkoon Mathcad-hakemistosta:
SilentHelp.bat  asentaa ohjetiedostot
SilentRC.bat  asentaa resurssitiedostot
Huom . Sulje Mathcad ennen näiden asentamista

Voita asentaa myös käyttämällä varsinaisia asennusohjelmia, jotka ovat CD:n RC- ja Help-hakemistoissa.

RC_asennus1

Tägit: