Mathcad Prime 3.1. Sisältää sekä 31- että 64-bittisen version.

Mathcad Prime 3.1 suomalaiset valikotValikot on tehty 64-bittiselle, mutta yleensä toimivat myös 32-bittisessä. Päivitetty versio 29.03.16.

Mathcadin harjoituskirja

Mathcad Prime 3.1 Solidworks-linkkiTällä voidaan tehdä linkki Mathcadin ja Solidworksin (2014/2015) välille.

Versio 3.0

Mathcad Prime 3.0. Sisältää sekä 31- että 64-bittisen version.

Mathcad Prime 3.0 suomalaiset valikotValikot on tehty 64-bittiselle, mutta yleensä toimivat myös 32-bittisessä

Mathcad Prime 3.0 suomenkieliset ohjeet. (help suomeksi)

Mathcad Prime 3.0 suomenkieliset ohjekirjat.
Nämä ovat ohjelman PDF tiedosto, jotka asennetaan C:\Program Files\PTC\Mathcad Prime 3.0\Doc\fi kansioon. Asennusohjelma tekeee tämän.