Tästä voit ladata Mathcad Prime 4.0 asennuspaketin.

Tarvitset uuden lisenssin tätä versiota varten. Tästä pääset ohjeeseen.

Suomenkieliset valikot ovat tässä. 31.3.17
korjattu pari kirjoitusvirhettä, tarkastettu pikanäppäimet, vain yksi pikanäppäin puuttuu , (Else If )

Huom, kun asennetaan jo olemassa olevien suomalaisten valikoiden päälle , tulee
C:\Program Files\PTC\Mathcad Prime 4.0\fi -kansiosta poistaa ensin
Ptc.Controls.EquationControl.resources.dll-tiedosto

Ohjetekstit valmistuvat myöhemmin

Prime käynnistyy Windows-asetusten mukaisella kielellä.
Jos haluaa käynnistää Primen esim englanniksi tai saksaksi, tulee lisätä parametri käynnistyskuvakkeen tietoihin.
”C:\Program Files\PTC\Mathcad Prime 4.0\MathcadPrime.exe” /culture:en-US
”C:\Program Files\PTC\Mathcad Prime 4.0\MathcadPrime.exe” /culture:de-DE

Jos Windows asetuksekset ovat muun kuin suomen mukaiset, lisätään
”C:\Program Files\PTC\Mathcad Prime 4.0\MathcadPrime.exe” /culture:fi-FI