Tästä voit ladata Mathcad Prime 4.0 M010  asennuspaketin. Uusin versio Prime 4.0 M010 heinäkuu 2017

Tarvitset uuden lisenssin tätä versiota varten. Tästä pääset ohjeeseen.

Suomenkieliset valikot ovat tässä. 30.10.17
Toimivat myös M010 versiolla.
Korjattu pari kirjoitusvirhettä, tarkastettu pikanäppäimet, vain yksi pikanäppäin puuttuu , (Else If )
Korjattu yksi tooltip 30.10.17

Huom, kun asennetaan jo olemassa olevien suomalaisten valikoiden päälle , tulee
C:\Program Files\PTC\Mathcad Prime 4.0\fi -kansiosta poistaa ensin
Ptc.Controls.EquationControl.resources.dll-tiedosto

Ohjetekstit valmistuvat myöhemmin

Prime käynnistyy Windows-asetusten mukaisella kielellä.
Jos haluaa käynnistää Primen esim englanniksi tai saksaksi, tulee lisätä parametri käynnistyskuvakkeen tietoihin.
”C:\Program Files\PTC\Mathcad Prime 4.0\MathcadPrime.exe” /culture:en-US
”C:\Program Files\PTC\Mathcad Prime 4.0\MathcadPrime.exe” /culture:de-DE

Jos Windows asetukset ovat muun kuin suomen mukaiset, lisätään
”C:\Program Files\PTC\Mathcad Prime 4.0\MathcadPrime.exe” /culture:fi-FI

Mathcad Prime 4 harjoituskirja
Mathcad Prime 4 harjoituskirja.

Mathcad Prime 3.0 suomenkieliset ohjekirjat zipattuina.
Nämä voi purkaa mihin huvittaa. Voi käyttää avuksi myös prime 4 versiolla.

Mathcad Prime 3.0 suomenkieliset ohjeet. (help suomeksi)
Tämän voi purkaa vaikka C:\Primeohje-kansion (tai mihin huvittaa) ja käynnistää sieltä
MathcadPrime_help.exe
Tämä auttaa myös Prime 4 käytössä (Prime 4 help tulossa)