Olemassa olevan lisenssin päivitys Mathcad Prime 4:lle

1. Mene seuraavaan osoitteeseen
    https://support.ptc.com/apps/licensePortal/auth/ssl/index
  2. Anna tunnus ja salasanasi (jos sinulle ei ole tiliä, voit luoda sen)
  3. Katso esittely
  4. Kirjoita tietokoneesi Host ID (verkkokortin MAC-osoite) ja paina Downlad
  5. Viimeiseksi tulee License Managment -sivu ja lisenssin sisältävä ZIP-paketti tulee sähköpostiisi

Voit myös pyytää lisenssin meiltä mikäli et onnistu sitä hakemaan palvelun kautta.

Lisätietoja lisenssinhallinasta saat täältä:
https://support.ptc.com/lm/PTC_License_Management_Online_Tools_Guide.pdf