Mastercam 2018 UP2

Tästä voit ladata Mastercam 2018 UP2 päivityspaketin (lokakuu 2017). Paketti ei vaikuta ohjelman kieleen.

!Huom! Ylläpidon tulee olla voimassa 31.10.2017 asti.

Asentuu MU1-päivytyksen päälle, joka tulee olla asennettuna

Päivityksen tulisi tapahtua automaattisesti jollain näistä kolmesta menetelmästä.

• Käynnistä Mastercam 2018 ja Mastercam päivitysilmoituksen tulisi näkyä kuvaruudun oikeassa alakulmassa. Päivitysten hallinta käynnistyy ilmoitusta klikkaamalla
  • Tarkista päivitykset Windows käynnitysvalikosta – Käynnistä> Mastercam 2018 tai Mastercam 2018 for SOLIDWORKS> Check for Updates ja seuraa ohjeita
  • Käynnistä Mastercam 2018 ja valitse Ohje-valikosta Tarkista päivitykset

Mastercam 2018 UP1

Tästä voit ladata Mastercam 2018 UP1 päivityspaketin (29.08.2017). Paketti ei vaikuta ohjelman kieleen.

!Huom! Ylläpidon tulee olla voimassa 30.5.2017 asti.

Päivityksen tulisi tapahtua automaattisesti jollain näistä kolmesta menetelmästä.

• Käynnistä Mastercam 2018 ja Mastercam päivitysilmoituksen tulisi näkyä kuvaruudun oikeassa alakulmassa. Päivitysten hallinta käynnistyy ilmoitusta klikkaamalla
  • Tarkista päivitykset Windows käynnitysvalikosta – Käynnistä> Mastercam 2018 tai Mastercam 2018 for SOLIDWORKS> Check for Updates ja seuraa ohjeita
  • Käynnistä Mastercam 2018 ja valitse Ohje-valikosta Tarkista päivitykset

Mastercam 2018

Tästä voit ladata Mastercam 2018 asennuspaketin (01.09.2017). Paketti asentaa ohjelman suomenkielellä. Huom.- tämä’n lisäksi tulee asentaa MU1 päivitystiedosto

Tästä voit ladata Mastercam 2018 Update 1 päivityspaketin (29.08.2017). Tämä päivitys ei vaikuta ohjelmiston kieleen.

!Huom! Ylläpidon tulee olla voimassa 30.5.2017 asti.

Uudet piirteet PDF

Uudet piirteet web-sivu

Ainoastaan suomenkieliset valikot  (08.09.2017) Erilliset suomenkieliset valikot niille, jotka ovat asentaneet vanhemman suomenkielisen tai haluavat muuttaa englanninkielisen suomenkieliseksi.

Ainoastaan englanninkieliset valikot Englanninkieliset valikot niille, jotka ovat haluavat muuttaa suomenkielisen englanninkieliseksi. (31.08.17)

Mastercam for SolidWorks 2018

Tästä voit ladata Mastercam for SolidWorks 2018 asennuspaketin (01.09.2017). Paketti asentaa ohjelman suomenkielellä.

Tästä voit ladata Mastercam 2018 Update 1 päivityspaketin (29.8.2017). Tämä päivitys ei vaikuta ohjelmiston kieleen.

!Huom! Ylläpidon tulee olla voimassa 30.5.2017 asti.

Tästä voit ladata Mastercam 2018 Update 1 päivityspaketin (lokakuu 2017). Tämä päivitys ei vaikuta ohjelmiston kieleen.

!Huom! Ylläpidon tulee olla MU2-käyttöä varten voimassa 31.10.2017 asti.

Ainoastaan suomenkieliset valikot  (01.09.2017) Erilliset suomenkieliset valikot niille, jotka ovat asentaneet vanhemman suomenkielisen tai haluavat muuttaa englanninkielisen suomenkieliseksi.

Apuvälineitä

Nethasp Server Tämä tarvitaan vain lisenssipalvelimella

NHaspx ja HaspX 2018 versio

Nethaspmonitor

Lisäohjelmia

PrimeTurning MU1 versio (ilmainen) 31.08.17
Sandvikin kanssa yhteistyössä kehitetty sorvauksen lisäohjelma
Tässä suomenkieliset valikot

X+ pakettti (ilmainen) 01.06.17
mm. asetuslehti, kuvankaappaus, työkaluluettelo
Myös kiinnittmet englanniksi tässä paketissa
Asennus englanniksi, mutta sen jälkeen voi asentaa X+ suomenkieliset valikot tästä

X+ kiinnittimet suomenkieliset

2018 ProDrill – lisäohjelma porausten automatisointiin 25.10.17 (maksullinen)
Suomenkieliset valikot tulossa

Moldplus-tuotteet

Moldplus 11 versiolle 2018 (maksullinen) 16.10.17
Sisältää myös 5-ax toolkit, ei vielä kokonaan suomeksi
Suomenkieliset valikot tulossa

Moldplus CAD Translaror V6 for 2018 (maksullinen) 20.7.17
Tässä Catia V6 ka V5, Siemens NX11 ja Creo/ProE kääntäjät, ei vielä suomeksi, tulossa