Jotkut virustorjuntaohjelmistot käyttävät tunnettujen ohjelmien listaa. Ohjelma pääsee tälle listalle kun tarpeeksi moni käyttäjä on todennut sen toimivaksi ja haitattomaksi. Vasta julkaistut versiot saattavat aluksi jäädä virustorjunnan kynsiin. Tämä ohje on Avast-ohjelmalle, mutta sama periaate käy useimpiin ohjelmiin.

Palauta ohjelma virusohjelman varastosta

1. Klikkaa hiiren oikealla Avastin kuvaketta ja mene Viruskaranteeniin
  2. Klikkaa hiren oikealla mastercam.exe ja valitse Palauta

Luo poikkeus virustorjuntaohjelmistoon

1. Avaa ohjelman käyttöliittymä, yleensä kaksoisklikkaamalla kuvaketta
  2. Mene ohjelman asetuksiin, Avastissa vasemmassa alalaidassa
  3. Yleisasetuksissa on kohta Poikkeukset
  4. Valitse sen alta CyberCapture
  5. Mene listan loppuun ja klikkaa Selaa-nappulaa
  6. Selaa Mastercamin asennuskansioon ja lisää Mastercam.exe
  7. Hyväksy muutokset ja poistu

Nyt voit avata Mastercamin uudelleen.