Mastercam 2019

Lataa tästä Mastercam 2019 asennustiedosto
Asennustiedosto asentaa Mastercam 2019 suomenkielisenä.

Huom! Ylläpidon tulee olla voimassa vähintään 30.5.2018 asti.

Lataa tästä suomenkieliset valikot
Jos olet asentanut Mastercam 2019 englanninkielisenä tällä tiedostolla voit asentaa siihen suomenkieliset valikot.
Päivitetty 1..10.2018

Lataa tästä ainoastaan englanninkieliset valikot
Tällä tiedostolla voit muuttaa Mastercamin valikot englanninkielisiksi.

Mastercam Update 2 – 10.9.18

Lataa tästä Mastercam Update 2
Mastercam Update 2 on päivitys Mastercam 2019 versiolle. Asennuksen jälkeen Mastercamin versionumero on 21.0.20840.0

Tämä päivitys asentuu, jos Mastercam Update 1 on asennettuna.

Suomenkielisiin valikoihin tämä ei vaikuta ja se voidaana asentaa suomenkieliseen versioon.

Mastercam Update 1

Lataa tästä Mastercam Update 1
Mastercam Update 1 on päivitys Mastercam 2019 versiolle. Lataa ja asenna tämä päivitys jos olet asentanut Mastercam 2019 ennen 15.6.2018.

Mastercam 2019 oppaita

Mastercam 2019 pikaopaskortti
Klikkaa tähän ja lataa Mastercam 2019 pikaopaskortti

Uudet piirteet 2019
Lue Mastercam 2019 uusista piirteistä klikkaamalla tätä linkkiä.

Mastercam for SOLIDWORKS 2019

Lataa tästä Mastercam for Solidworks 2019
Asennustiedosto asentaa Mastercam for Solidworks 2019 suomenkielisenä.

Huom! Ylläpidon tulee olla voimassa vähintään 30.5.2018 asti.

Mastercam for SOLIDWORKS Update 2 – 10.9.18

Lataa tästä Mastercam for SOLIDWORKS  Update 2
Mastercam Update 2 on päivitys Mastercam 2019 versiolle. Asennuksen jälkeen Mastercamin versionumero on 21.0.20840.0

Tämä päivitys asentuu, jos Mastercam Update 1 on asennettuna.

Suomenkielisiin valikoihin tämä ei vaikuta ja se voidaana asentaa suomenkieliseen versioon.

Mastercam for SOLIDWORKS Update 1

Lataa tästä Mastercam for SOLIDWORKS Update 1
Mastercam Update 1 on päivitys Mastercam 2019 versiolle. Lataa ja asenna tämä päivitys jos olet asentanut Mastercam 2019 ennen 15.6.2018.

Lataa tästä Mastercan for Solidworks 2019 suomenkieliset valikot
Jos olet asentanut jo Mastercam 2019  englanninkielisenä voit asentaa siihen suomenkieliset valikot.

Mastercam for SOLIDWORKS 2019 pikaopaskortti

Klikkaa tähän ja lataa Mastercam for SOLIDWORKS 2019 pikaopaskortti

Uudet piirteet Mastercam for SOLIDWORKS 2019
Lue Mastercam 2019 uusista piirteistä klikkaamalla tätä linkkiä.

Lisätuotteet

Mastercam 2019 ProDrill

Lataa tästä Mastercam Prodrill Update 2
Tämä on Mastercamiin erikseen hankittava porausohjelma. Poista edellinen versio ennen tämän asentamista.

Moldplus-tuotteet

Moldplus 11 versiolle 2019 (maksullinen) 29.09.18
Sisältää myös 5-ax toolkit, ei vielä kokonaan suomeksi

Suomenkieliset valikot tulossa

Moldplus CAD Translator V6 for 2019 (maksullinen) 08.09.18
Tässä Catia V6 (R2017X) ja V5 (R28), Siemens NX112ja Creo/ProE kääntäjät

ei vielä suomeksi, tulossa

Moldplus Server 5.4 (toimii kaiklla versiolla). Tarvitaan Nethasp- käyttöön
Moldplus Server 5.4

Moldplus Server ohjeet englanniksi

Cimco-tuotteet

HSM Performance Pack versio 14.09.18
Tässä versiossa on koko joukko uusia piirteitä ja korjauksia.

Ilmaiset lisätuotteet

X+ pakettti (ilmainen) 31.08.18
mm. asetuslehti, kuvankaappaus, työkaluluettelo
Myös kiinnittmet englanniksi tässä paketissa
Asennus englanniksi, mutta sen jälkeen voi asentaa
X+ suomenkieliset valikot tästä

X+ kiinnittimet on mukana asennuspaketissa
Asentuu englanniksi

X+ kiinnittimet suomenkieliset valikot