X+ asetuslehdet / työkaluluettelot

Asetuslehden tai työkaluluettelon luonti.

Näillä lisäohjelmilla voidaan nopeasti luoda asetuslehti tai työkaluluettelo.

Erittäin yksinkertainen konfigurointi

Muutamalla klikkauksella voidaan konfiguroida asetuslehti omien asetusten mukaiseksi.

Halutut parametrit ja tulostusmuoto (EXCEL/HTML) voidaan asettaa omien toivomusten mukaisiksi ja tallentaa kirjastoon vastaista käyttöä varten.

Dokumentaatio hetkessä.

Kun halutut asetukset ovat annettuina, asetuslehti luodaan muutamassa sekunnissa. Asetuslehdet ja työkaluluettelot voidaan luoda myös pelkästään yhdellä hiiren painalluksella, jos tulostusasetuksiin ei tarvitse tehdä muutoksia.

Työkaluluettelon esimerkki

CSS:n ja Javascriptin integroinnin avulla voit myös luoda oman asettelun HTML-tulostukselle. Mukana tulevia esimerkkejä voi muokata omien valintojen mukaisiksi.

Työkaluluettelon esimerkki taulukkomuodossa

...takaisin X+ lisäohjelmiin