Mastercam 2019 aktivointivelho antaa virheilmoituksen käynnistyessä

admin /

Ongelma

Mastercam 2019 aktivointivelho antaa virheilmoituksen kun sitä käynnistetään eikä pääse aktivoimaan tuotekoodeja.

Syy

Yhdessä .dll tiedostossa on virhe joka estää ohjelman käynnistymisen.

Ratkaisu

Poista ActivationWizard.resources.dll tiedosto kansiosta C:\Program Files\Common Files\Mastercam\MastercamLicensing\fi. Jos löydät kansio C:\Program Files\Common Files\Mastercam\MastercamLicensing\fi-FI koneesta poista siitäkin tiedostot. Tämän jälkeen aktivointivelho pitäisi toimia, mutta se tulee olemaan englanninkielinen.