Asennustiedostot

Mathcad Prime 6

Lataa tästä Mathcad Prime 6 asennustiedosto sekä harjoituskirjan.
Täältä saat myös ladattua suomenkieliset valikot Mathcad Primeille. Suomenkieliset valikot ovat ainoastaan Zenex Computing Oy:n asiakkaiden saattavissa.

Mathcad 15

Lataa tästä Mathcad 15 asennustiedosto sekä harjoituskirjan.
Täältä saat myös ladattua suomenkieliset valikot Mathcad 15 ohjelmistolle. Suomenkieliset valikot ovat ainoastaan Zenex Computing Oy:n asiakkaiden saattavissa.

Mathcad Prime 5

Lataa tästä Mathcad Prime 5 asennustiedosto sekä harjoituskirjan. Täältä saat myös ladattua suomenkieliset valikot Mathcad Primeille. Suomenkieliset valikot ovat ainoastaan Zenex Computing Oy:n asiakkaiden saattavissa.

Mathcad Prime 4

Lataa tästä Mathcad Prime 4 asennustiedosto sekä harjoituskirjan.Täältä saat myös ladattua suomenkieliset valikot Mathcad Primeille. Suomenkieliset valikot ovat ainoastaan Zenex Computing Oy:n asiakkaiden saattavissa.

Mathcad Prime 3.1

Lataa tästä Mathcad Prime 3.1 asennustiedosto sekä harjoituskirjan.Täältä saat myös ladattua suomenkieliset valikot Mathcad Primeille. Suomenkieliset valikot ovat ainoastaan Zenex Computing Oy:n asiakkaiden saattavissa.

Miten aktivoidaan Mathcad Prime 5 suomenkieliset ohjeet

Kun olet asentanut suomenkieliset valikot Mathcad Prime 5 ohjelmistolle, käynnistä Prime 5, klikkaa Mathcad-ikonia ruudun vasemmassa yläkulmassa ja klikkaa Valinnat. Mene Asetukset välilehdelle ja laita ruksi laatikoon Aseta polku ohjeiden vaihtoehtoiseen sijaintiin.
Kopioi ja liittä alla oleva polku laatikkoon:

C:\Program Files\PTC\Mathcad Prime 5.0.0.0\Help\fi

Kun suljet ikkunan ja avaat Resurssit välilehteä ja valitset Ohje työkalua pääset lukemaan Mathcad Prime 5 suomenkieliset ohjeet.