Mastercam ilmoittaa ”MachSim.dll was not found”

admin /

Jotkut käyttäjät voivat saada virheilmoituksen jossa sanotaan että MachSim.dll ei löydy kun käynnistää Mastercamissa simulaattorin. Tämä johtuu siitä, että MachSim.dll tarvitsee Windowsin mediapakettista erilaisia tiedostoja ja joissakin Windows versioissa nämä tiedostot eivät asennu automaattisesti.

Ratkaisu

Tietokoneelle asennetaan Microsoftin tarjoama Media Feature Pack joka voi ladata seuraavista linkeistä.