Mastercam laitteiston tarkistus

admin /

Jos kohtaat ongelmia Mastercamin käytössä, on suositeltavaa suorittaa laitteiston tarkistus. Tämä prosessi tuottaa myös raportin jota voidaan käyttää apuna ongelman ratkomisessa.

Ongelmien tarkistus

1. Lataa seuraava paketti ja pura se koneellesi:
    Mastercam Inspector Utility 20200528
  2. Suorita McamInspect.exe järjestelmänvalvojana
  3. Klikkaa Sys Info ja sulje hetken päästä aukeava ponnahdusikkuna
  4. Klikkaa Analyze
  5. Kun ohjelma on suorittanut tarkastuksen, näet löytyikö ongelmia.

Raportin lähettäminen

1. Jos haluat lähettää tiedot eteenpäin, klikkaa Create report nappulaa.
  2. Selaa kansioon johon purit Inspector Utilityn ja lähetä sieltä löytyvä tekstitiedosto Mastercam edustajallesi