Minne postprosessori asennetaan

admin /

Postprosessori muuttaa Mastercamin radat NC-tiedoiksi, joka työstökone osaa lukea ja ymmärtää. Mastercamille postprosessoreita tuottaa monta eri yritystä ja näin postprosessorin asennuksessa voi olla eroja riippuen siitä, kuka postprosessoria tuotti.

Postprosessori tulee sähköpostiliitteenä .zip tiedostona, paitsi Cimcon postprosessorit, jotka ovat .CimcoPstZip tiedostoja. Sähköpostiviesti kertoo, mikä yritys postprosessoria tuotti. Tässä ohjeessa kerrotaan miten eri yrityksen postprosessorit asennetaan ja mitä erilisiä lisäohjelmia jotkut postprosessorit vaativat.

Kaikki postprosessorit paitsi Cimcon ja Camaixin

Pura .zip tiedostossa olevat kansiot paikkaan:
C:\Users\Public\Documents\shared Mcam2019

Cimcon postprosessorit

Cimcon postari tulevat .CimcoPstZip tiedostoina. Ennen postarin asennusta on asennettava Cimcon oma .dll apuohjelma.

Lataa Cimcon apuohejelma täältä:
http://www.mastercam.dk/mastercam/download/cp6/

Aja .exe asennustiedosto, joka asentaa apuohjelman automaattisesti.

Tämän jälkeen voit tallenttaa sähköpostiliitteen tiedosto paikallisesti koneelle. Jos kaksoisklikkaat tiedostoa sen asentaa postprosessorin automaattisesti.

Camaixin postprosessorit

Camaix postprosessorit tulevat .zip tiedostoina, mutta ne vaativat erillisen .dll apuohjelman toimiakseen.

Lataa Camaixin apuohjelma täältä:
zenex.fi/tuki/files/camaix/mpcamaix_2019.dll

Laita .dll tiedosto kansioon:
C:\Program Files\Mcam2019\apps

Pura sen jälkeen sähköpostiliitteen .zip tiedoston kansiot kohtaan:
C:\Users\Public\Documents\shared Mcam2019