Miten aktivointikoodia käytetään

admin /

Jos käynnistät Mastercamin ja se ei löydä voimassaolevaa lisenssiä, ruutuun ilmestyy ikkuna joka kysyy onko aktivointikoodia. Aktivointikoodia voi aktivoida kahdella tavalla.

Jos koneella on internet-yhteys

Klikkaa Kyllä ja seuraa ohjelman ohjeita. Valitse Aktivoi uusi lisenssi ja hyväksy käyttöehdot. Sinulta sitten kysytään lisenssinumero sekä aktivointikoodia. Nämä tiedot saat jälleenmyyjältäsi lähettämässä viestistä. Kun olet antanut nämä tiedot klikkaa Seuraava. Ohjelma hakee lisenssin internetin kautta ja kertoo kun lisenssi on koneella.

Jos koneella ei ole internet-yhteyttä

Jos tietokoneella ei ole vakituista internet-yhteyttä aktivointikoodin on aktivoitava eri tavalla. Klikkaa alla oleva linkki aktivointivelhon ohjeeseen, missä tämä prosessi kuvaillaan tarkemmin.

Aktivointivelhon ohje