Hiljainen asennus Mastercam 2023 versiolle

admin /

Hiljainen asennus on tapa asentaa Mastercamia ilman graafista käyttöliittymää ja sopii automaattiselle asennukselle, joka voidaan ohjata Windows -palvelimelta.

Mastercam 2023 versiossa suomenkielinen kielipaketti on nyt erillinen tiedosto ja näin hiljaisessa asennuksessa käytettävä käsky on muuttunut hieman. Tässä on ohje, miten hiljainen asennus tehdään Mastercam 2023 versiolle käyttäen erillistä kielipakettia.

1. Lataa asennustiedosto sekä kielipaketti

Mastercam 2023 asennustiedosto voi ladata täältä:

https://zenex.fi/tuki/files/2023/asennustiedosto/ipcheck.php?latausid=mastercam2023-update1-web.exe

Mastercam 2023 suomenkielinen kielipaketti voi ladata täältä:

https://zenex.fi/tuki/files/2023/suomenkieliset_valikot/2023_fi_language_pack_mastercam.mcamlp

2. Lataa tiedostot työasemalle

Mastercam 2023 asennustiedosto sekä kielipaketti ladataan työasemalle. Luo tiedostoille oma kansio ja kopioi molemmat tiedostot kansioon, esimerkiksi voi luoda C:\ juureen kansion nimeltä 2023asennustiedostot . Kansion voi sitten poistaa kun asennus on tehty.

3. Aja asennuskäsky

Siirry kansioon, missä asennustiedosto ja kielipaketti ovat kopioitu. Kielipaketin sijainti annettaan parametriksi asennuskäskyssä. Jos esimerkiksi kielipaketti on kopioitu C:\2023asennustiedostot -kansioon, käsky hiljaiselle suomenkieliselle asennukselle olisi:

mastercam2023-update1-web.exe -sp”/silent /action=install /language=fi /languagepackpath=c:\2023asennustiedostot /CNC_DEST_DIR=C:\Program Files\Mastercam 2023 /CNC_UNIT_TYPE=M” /qn

Jos tulee ongelmia tai kysyttävää hiljaisen asennuksen suhteen, laita huoletta viesti osoitteeseen:

tuki@zenex.fi