Mastercamin laitevaatimukset

Minimivaatimukset Käyttöjärjestelmä Windows 7, 8.1 tai 10 64-bittinen ProfessionalProsessori Intel® tai AMD 64-bittinen prosessori, 2.4GHz tai nopeampiMuisti8 GBNäytönohjain– OpenGL 3.2 ja OpenCL 1.2 tuella sekä 1 GB muistilla.– Ei saa käyttää integroidua näytönohjainta.Näyttö1920 * 1080 resoluutioKäyttömuistiKovalevy, jolla on vähintään 20GB vapaa muistia, USB ja/tai DVD asema (riippuen asennusmediasta sekä lisensöinnistä Lue lisää…